Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

Door de coronacrisis is er een nieuwe regeling: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen zij hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen.

De eerste aanvraagperiode van de NOW is gesloten vanaf 6 juni 2020. Als u in de eerste periode NOW heeft aangevraagd: op 20 mei 2020 zijn er een aantal aanpassingen in de NOW-regeling bekendgemaakt die misschien gevolgen voor u hebben.

Op maandag 6 juli is de tweede aanvraagperiode NOW ingegaan. U kunt tot en met 31 augustus 2020 opnieuw een tegemoetkoming NOW aanvragen. Het doel van de tweede aanvraagperiode NOW is dat zo veel mogelijk banen behouden blijven. En ook dat werknemers en werkgevers zich kunnen aanpassen aan de veranderde samenleving en economie.

Als u na het lezen van de informatie op deze pagina’s nog vragen heeft over de NOW, dan kunt u contact met ons opnemen. Houd uw loonheffingennummer bij de hand. We helpen u graag verder.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten