Actueel - Werkgevers

Toont 1 - 10 van 21
 1. Inloggen met eHerkenning nu mogelijk voor eenmanszaken

  geplaatst op 16 augustus 2019

  Als u een eenmanszaak heeft, kunt u vanaf nu inloggen op het werkgeversportaal met eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenning aangevraagd? Start de aanvraag dan nog vóór de zomervakantie.

 2. Vernieuwde verzamelspecificatie overzichtelijker

  geplaatst op 13 augustus 2019

  Betaalt u de Ziektewet-, WAZO-, WIA- of Wajong-uitkering zelf aan uw werknemer(s)? Of verrekent u deze met het loon? Dan krijgt u van ons elke maand een verzamelspecificatie met daarop de bedragen van de uitkering. Deze specificatie is vernieuwd.

 3. Denk mee met UWV, kom in het UWV werkgeverspanel

  geplaatst op 13 augustus 2019

  Denk mee over de dienstverlening van UWV. Dit kan via ons werkgeverspanel. Laat ons bijvoorbeeld weten hoe onze communicatie beter kan. Of geef uw mening over nieuwe online ontwikkelingen.

 4. Viermeting banenafspraak: hoeveel banen gerealiseerd?

  geplaatst op 13 augustus 2019

  In juli 2019 zijn de resultaten van de Viermeting banenafspraak gepresenteerd. Deze meting is een tussenmeting om te kijken hoeveel banen er in de banenafspraak gerealiseerd zijn.

 5. WGA-instroom grote werkgevers in 2018

  geplaatst op 28 juni 2019
  ""

  UWV publiceert op 1 juli 2019 per werkgever het instroomcijfer van werknemers die arbeidsongeschikt zijn geworden. Het gaat om de cijfers van werkgevers met minimaal 250 werknemers.

 6. Regelhulp financieel CV: hulp bij aannemen werknemer

  geplaatst op 12 maart 2019

  Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer? Met de Regelhulp financieel CV van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), kunt u snel zien wat de financiële voordelen voor u kunnen zijn als u een nieuwe werknemer aanneemt.

 7. Brexit en werkgevers: meer informatie

  geplaatst op 31 januari 2019

  Het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) verlaat op de datum van de Brexit (in principe 29 maart 2019) de Europese Unie (EU). Op uwv.nl/brexit informeren wij u en uw werknemers hierover.

 8. Werkwijzer Poortwachter: een nieuwe versie

  geplaatst op 07 januari 2019

  Sinds kort is er een nieuwe versie van de Werkwijzer Poortwachter (versie 1 december 2018). De Werkwijzer Poortwachter helpt u in de begeleiding en re-integratie van zieke of arbeidsongeschikte werknemers.

 9. Verandering in de overbruggingsregeling transitievergoeding

  geplaatst op 27 december 2018

  Vanaf 1 januari 2019 veranderen de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de overbruggingsregeling transitievergoeding. Door deze wijziging kunnen meer werkgevers met een klein bedrijf gebruikmaken van de regeling.

 10. UWV bereikbaar via goedkoper 088-telefoonnummer

  geplaatst op 27 november 2018
  UWV Telefoon

  UWV Telefoon Werknemers, UWV Telefoon Werkgevers en UWV Klachtenservice zijn nu bereikbaar via nieuwe 088-telefoonnummers. Voor deze nummers betaalt u een goedkoper tarief. De 088-nummers vervangen onze 0900-nummers:

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. pagina 1 van 3

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten