Werkgevers helpen UWV bij verbeteren dienstverlening

geplaatst op 22 juni 2023

UWV organiseert regelmatig bijeenkomsten met werkgevers om te bespreken hoe wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Bijvoorbeeld klankbordgroepen met grote werkgevers of gebruikersoverleggen over UWV Digipoort.

In overleg met werkgevers

In maart en april namen grote werkgevers in Zwolle, Breukelen en Tilburg deel aan 3 klankbordgroepen. Naast het bespreken van onderwerpen zoals de vereenvoudigde WIA-beoordeling 60+ en het deskundigenoordeel, gaven de werkgevers ook input voor een actielijst om de online dienstverlening te verbeteren. En op 8 juni vond het UWV Digipoort Gebruikersoverleg plaats in Breukelen. Hier werd met de gebruikers gesproken over de doorontwikkeling van UWV Digipoort en het leggen van verbinding tussen gebruikers.

Hoe nu verder?

Wij gaan aan de slag met alle ontvangen feedback. Zodra u gebruik kunt maken van nieuwe diensten, dan leest u dat in de Nieuwsbrief Werkgevers of op onze website. Op de website vindt u ook altijd een handig, actueel overzicht van wat u kunt doen en vinden in het werkgeversportaal of UWV Digipoort.

Ontdek het gemak van het werkgeversportaal

Overzicht van diensten UWV Digipoort

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten