Nieuw in het werkgeversportaal

geplaatst op 20 april 2023

In het werkgeversportaal is de mogelijkheid om documenten voor het re-integratieverslag (RIV) te uploaden verbeterd. Ook zijn kopieën van de WIA-beslissingen weer zichtbaar en vindt u er nu andere WIA-brieven.

Uploaden re-integratieverslag (RIV)

De RIV-upload is sinds 9 maart 2023 verbeterd. Hierdoor kunt u makkelijker de juiste RIV-documenten uploaden. Uw werknemer heeft deze documenten nodig om een WIA-uitkering aan te vragen. Lees meer over deze verbeteringen.

WIA-brieven en -beslissingen

Sinds 15 maart 2023 zijn de kopieën van de WIA-beslissingen weer zichtbaar in het werkgeversportaal. Ook vindt u daar nu andere WIA-brieven, zoals de ontvangstbevestiging van de aanvraag. Het gaat dan om de brieven en beslissingen vanaf 17 oktober 2022.

Omdat wij tussen 17 oktober en 15 maart brieven hebben aangepast, kan het zijn dat er bijlagen of verwijzingen naar bijlagen ontbreken. Sinds 3 april 2023 staat in de brieven welke bijlagen u in het werkgeversportaal ziet en welke bijlagen we alleen per post versturen. Heeft u een gemachtigde of garantsteller? Dan ontvangt deze de brieven alleen per post.

Bekijk wat u in het werkgeversportaal kunt doen en welke documenten u er vindt

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten