Advies en ondersteuning van werkgeversservicepunten

geplaatst op 13 oktober 2022

Op werk.nl ziet u nu alle diensten die uw werkgeversservicepunt u biedt. Van arbeidsmarktadvies en hulp bij het uitvoeren van de banenafspraak, tot informatie over financiële voordelen en ondersteuning bij administratie.

Alle expertise onder 1 dak

In de werkgeversservicepunten (WSP) werken partijen als UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en kenniscentra samen. Daarom zijn de adviseurs die hier werken goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de verschillende bedrijfstakken. Ze weten welke financiële voordelen en vergoedingen mogelijk zijn voor uw bedrijf en kunnen u in contact brengen met andere partijen. Naast 35 regionale werkgeversservicepunten is er 1 landelijke vestiging, voor werkgevers die actief zijn in meer dan 1 regio. U kunt gratis gebruikmaken van hun diensten.

Banenafspraak

Het werkgeversservicepunt helpt u ook bij het zoeken naar werknemers met een arbeidsbeperking. Bijvoorbeeld door te bekijken welke passende werkzaamheden er zijn binnen uw organisatie. Daarnaast kunnen ze u ondersteunen bij het zoeken naar geschikte kandidaten en het begeleiden van nieuwe werknemers.

Bekijk de vernieuwde informatie over de werkgeversservicepunten

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten