Voor gemeenten

Inkijk adresgegevens uit de loonaangifte

Met het product Suwinet-Inkijk loonaangifteadressen krijgt u inzicht in de adresgegevens en de aanvangsdatum van deze adressen uit de loonaangifte. U gebruikt de gegevens om te controleren of de adresgegevens afwijken van adresgegevens in de Basisregistratie Personen (BRP). In samenwerking met Bureau Keteninformatisering Werk en Inkomen krijgt u via Suwinet-Inkijk, na goedkeuring van uw aanvraag door UWV, inzicht in de gegevens. Suwinet-Inkijk is een webtoepassing waarmee overheidsorganisaties persoonsgegevens van burgers kunnen inzien, die bij verschillende basisregistraties of partijen zijn opgeslagen.

Suwinet-Inkijk loonaangifteadressen vraagt u aan via Mijn Gegevensdiensten. Met Mijn Gegevensdiensten kunt u eenvoudig producten aanvragen en ophalen.

Inloggen Mijn Gegevensdiensten

Verwerkersovereenkomst

Maakt u gebruik van een verwerker zoals beschreven in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)? Dan hebben wij van u een ondertekende verwerkersovereenkomst nodig.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

  • Na uw aanvraag ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail.
  • Vervolgens voeren wij een informatieanalyse en juridische toets uit. Eventueel stemmen wij tussentijds met u af. 
  • Wij nemen contact met u op over de afhandeling van uw aanvraag.  

Meer weten?

Heeft u vragen over dit product of over het aanvragen ervan? Wij helpen u graag. Neem contact op met het loket van Gegevensdiensten: .

Let op: als u ons een e-mail stuurt, zet dan geen persoonlijke informatie in uw bericht. Mail ons met het verzoek om contact met u op te nemen. Wij mailen u dan terug met een bericht dat beveiligd is met Zivver. Als u hierop reageert, dan is uw antwoord ook beveiligd. 

Lees meer over Beveiligd mailen met UWV via Zivver.