Als u een zwangerschaps- en bevallingsuitkering krijgt, is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben over uw loon en arbeidsverleden. Wij gebruiken deze gegevens om de duur en hoogte van uw uitkering te bepalen. Controleer daarom welke gegevens UWV heeft over uw arbeidsverleden en loon. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kloppen uw gegevens niet? Geef dan de juiste gegevens door.

Kan ik mijn jaaropgaaf inzien?

Als u een zwangerschaps- en bevallingsuitkering heeft, krijgt u het jaar daarna voor 1 maart een jaaropgaaf. Heeft u meer dan 1 uitkering? Dan krijgt u voor iedere uitkering een jaaropgaaf. Vanaf 3 maart kunt u uw jaaropgaaf bekijken via Mijn UWV. Lukt het u niet om uw jaaropgaaf te bekijken of heeft u de jaaropgaaf op 1 maart nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Krijgt (of kreeg) u uw uitkering via uw werkgever? Dan kunt u de jaaropgaaf niet online inzien. U ontvangt dan een jaaropgaaf van uw werkgever.

Wilt u gegevens inzien die bij ons bekend zijn? Stuur ons dan een brief. Wij nemen dan contact met u op. Als uw gegevens wijzigen kunt u ons bellen.