Mijn plichten en rechten met een ZEZ-uitkering

Mijn rechten met een ZEZ-uitkering

Mijn gegevens inzien

Als u een ZEZ-uitkering krijgt, is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben over uw inkomsten en arbeidsverleden. Wij gebruiken deze gegevens om de hoogte van uw uitkering te bepalen. U kunt bepaalde gegevens via Mijn UWV in uw verzekeringsbericht controleren. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kloppen uw gegevens niet? Geef in Mijn UWV de juiste gegevens door.

Kan ik mijn jaaropgaaf inzien?

Als u een ZEZ-uitkering heeft, krijgt u het jaar daarna uiterlijk op 1 maart een jaaropgaaf. Heeft u meer uitkeringen van UWV? En staan die niet allemaal op 1 jaaropgaaf? Dan krijgt u meer jaaropgaven. Het kan zijn dat u de jaaropgaven op verschillende dagen ontvangt. Al uw jaaropgaven staan op Mijn UWV. Lukt het u niet om uw jaaropgaaf te bekijken of heeft u uw jaaropgaaf op 1 maart nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Wilt u gegevens inzien die bij ons bekend zijn? Stuur ons een brief. Wij nemen dan contact met u op. Als uw gegevens wijzigen, kunt u contact opnemen met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Wij kunnen u dan sneller helpen.