Mijn extra plichten en rechten met een Ziektewet-uitkering

Mijn rechten met een Ziektewet-uitkering

Mijn gegevens inzien

Als u een Ziektewet-uitkering krijgt, is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben over uw loon en arbeidsverleden. Wij gebruiken deze gegevens om de duur en hoogte van uw uitkering te bepalen. U kunt zelf de gegevens over uw arbeidsverleden en loon controleren. Kloppen uw gegevens niet? Geef dan daar de juiste gegevens door.

Kan ik mijn jaaropgaaf inzien?

Als u een Ziektewet-uitkering heeft, krijgt u ieder jaar uiterlijk 1 maart een jaaropgaaf. Heeft u meer uitkeringen van UWV? En staan die niet allemaal op 1 jaaropgaaf? Dan krijgt u meer jaaropgaven. Het kan zijn dat u de jaaropgaven op verschillende dagen ontvangt. Al uw jaaropgaven staan op Mijn UWV. Lukt het u niet om uw jaaropgaaf te bekijken of heeft u uw jaaropgaaf op 1 maart nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Krijgt (of kreeg) u uw uitkering via uw werkgever? Dan kunt u de jaaropgaaf niet online inzien. U ontvangt dan een jaaropgaaf van uw werkgever.

Bekijken jaaropgaaf
Andere gegevens inzien

U kunt ook andere gegevens bekijken via Mijn UWV. Wilt u gegevens bekijken die niet op Mijn UWV staan? Stuur ons dan een brief. Wij nemen dan contact met u op. Kijk voor het adres op Adressen UWV-kantoren. Als deze gegevens niet kloppen of wijzigen, kunt u uw juiste gegevens of wijzigingen doorgeven met het wijzigingsformulier.

Doorgeven wijzigingen als u een Ziektewet-uitkering of toeslag van UWV heeft