Hoe vraag ik een doelgroepverklaring LKV aan?

Valt u onder de doelgroep oudere werknemers (56 jaar en ouder) en krijgt u een uitkering van de gemeente? Dan vraagt u de doelgroepverklaring LKV aan bij uw gemeente. U kunt het formulier ‘Aanvragen doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)’ dan niet gebruiken. In alle andere gevallen vraagt u de doelgroepverklaring LKV wel met dit formulier bij ons aan. U moet dan voldoen aan de voorwaarden.

Aanvragen doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)

Aanvragen via een machtiging

U kunt ook iemand machtigen om de doelgroepverklaring LKV voor u aan te vragen. Gebruik dan het formulier ‘Machtiging voor aanvragen doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)’.

Dit formulier bestaat 2 delen. Deel 1 is de machtiging. Deze vult u zelf in. Deel 2 is het aanvraagformulier voor een doelgroepverklaring LKV. De persoon die u machtigt, vult deel 2 in en stuurt het hele formulier naar ons via de post.

Valt u onder de doelgroep oudere werknemers (56 jaar en ouder) en krijgt u een uitkering van de gemeente? Dan vraagt u de doelgroepverklaring LKV aan bij uw gemeente. U kunt dan niet bij UWV de doelgroepverklaring LKV aanvragen. Ook het machtigingsformulier kunt u niet gebruiken bij een aanvraag bij uw gemeente. In alle andere gevallen vraagt u de doelgroepverklaring LKV wel aan bij ons als u aan de voorwaarden voldoet. Ook als u iemand daarvoor machtigt. U vraagt dit aan met het formulier ‘Machtiging voor aanvragen doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)’.

Machtigen aanvraag doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)