Om gebruik te maken van de Verzuimmelder logt u via eHerkenning in op het werkgeversportaal. Bent u ingelogd, dan vult u het burgerservicenummer in van uw werknemer. Daarna kunt u direct meldingen doorgeven, betaalverzoeken doen of een WAZO-uitkering aanvragen.

U kunt ook anderen machtigen om uw gegevens te beheren.

Ingevoerde gegevens worden meteen gecontroleerd

De gegevens die u invoert, worden meteen gecontroleerd. Als er dingen niet kloppen, kunt u dat meteen verbeteren. Zo wordt de aanvraag voor een uitkering of de re-integratie van uw werknemer niet vertraagd. U krijgt van elke melding een ontvangstbevestiging in het werkgeversportaal.

Een melding veranderen

Wilt u iets aanpassen in een melding? Of nieuwe informatie toevoegen? Bij meldingen die nog niet zijn afgesloten, doet u dat via de Verzuimmelder. Wilt u iets aanpassen in een melding die wel is afgesloten? Stuur dan de nieuwe informatie per post aan ons op. Controleer goed of het juiste burgerservicenummer van uw werknemer is ingevuld.

Stuur de post naar dit adres:

UWV
Afdeling Ziektewet
Postbus 57015
1040 CT Amsterdam

Verzuimmelder

Wilt u meer informatie over de Verzuimmelder? Bel dan op werkdagen met UWV Telefoon Werkgevers. Bel dan op werkdagen met UWV Telefoon Werkgevers.

Als er een storing is in het systeem van UWV

Wij plaatsen een bericht op de website als u geen meldingen kunt doen door een storing bij ons. In dat bericht leest u wanneer de storing is ontstaan. Zodra het systeem weer werkt, laten we dit weten.

Kunt u geen meldingen doen door een storing bij UWV? En leest u er niets over op onze website? Bel dan met UWV Telefoon Werkgevers.