Een beslissing over de uitkering van uw (ex-)werknemer kan financiƫle en praktische gevolgen voor u als (ex-)werkgever hebben. Daarom krijgt u een kopie van de beslissing. U kunt bezwaar maken tegen die beslissing. Wij kunnen u ook betrekken in een bezwaarprocedure van de (ex-)werknemer tegen een beslissing van UWV.

Als het gaat om medische gegevens

Heeft u bezwaar gemaakt of bent u betrokken in de bezwaarprocedure van uw (ex-)werknemer? Dan krijgt u van ons informatie tijdens de procedure. Maar wij delen geen medische gegevens met u vanwege de privacy van de (ex-)werknemer. Vindt er een hoorzitting plaats? Dan kunt u deze bijwonen. U mag alleen niet aanwezig zijn bij het gedeelte waarin het gaat over de medische situatie van uw (ex)werknemer.

U kunt wel een gemachtigde inschakelen met wie wij de medische gegevens mogen delen en die aanwezig mag zijn bij de hele hoorzitting. Die gemachtigde moet arts of advocaat zijn. Of het is een gemachtigde die van ons toestemming heeft gekregen de medische gegevens te mogen zien. Deze gemachtigde mag de medische gegevens niet met u delen of bespreken.