Vakantieadres doorgeven met een Ziektewet-uitkering

Met een Ziektewet-uitkering heeft u geen toestemming van ons nodig als u op vakantie wilt. Geef  uw vakantie wel aan ons door via het formulier Wijzigingen doorgeven als u een Ziektewet-uitkering of toeslag van UWV heeft. Vul bij ‘Opmerkingen/aanvullingen’ in wanneer en hoelang u op vakantie bent. 

Gaat u naar het buitenland? Dan moet u uw vakantie en uw vakantieadres uiterlijk 2 weken voor uw vertrek aan ons doorgeven .

Blijft u in Nederland? Dan geeft u uw vakantie binnen 48 uur na vertrek aan ons door. Uw vakantieadres doorgeven hoeft dan niet. 

Doorgeven wijzigingen als u een Ziektewet-uitkering of toeslag van UWV heeft

Sollicitatieplicht en re-integratie

Heeft u sollicitatieplicht of afspraken over uw re-integratieactiviteiten? Overleg uw vakantieplannen dan met uw adviseur werk of uw re-integratiebegeleider. Wij kunnen u maximaal 4 weken per jaar vrijstellen van uw sollicitatieplicht voor vakantie. En uw plannen mogen uw re-integratie niet in de weg staan.

Blijf bereikbaar

Zorg er altijd voor dat u bereikbaar bent, ook tijdens uw vakantie. Wij kunnen u bijvoorbeeld via een brief uitnodigen voor een gesprek. Zorg er daarom voor dat iemand anders uw post kan lezen. Lukt dat niet, laat ons dan weten dat u uw post tijdelijk niet leest.