Sneller op de hoogte met de Berichtenbox

De Berichtenbox van MijnOverheid is uw persoonlijke postbus waarin overheidsorganisaties berichten plaatsen. Ook UWV is aangesloten op de Berichtenbox.

Wat zijn de voordelen van de Berichtenbox?

Als u zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox, dan krijgt u meteen een e-mail als er een bericht of document voor u klaarstaat op Mijn UWV. Bijvoorbeeld een brief, betaalspecificatie of jaaropgaaf. Handig voor u, want:

  • u bent meteen op de hoogte als u post van ons heeft;
  • u heeft alle betaalgegevens van uw uitkering bij elkaar;
  • u kunt uw specificaties online bewaren en printen;
  • de Berichtenbox is overzichtelijk en altijd beschikbaar;
  • de berichten in de Berichtenbox zijn beveiligd via DigiD.

Let op: de Berichtenbox-app opent vanaf uw telefoon en tablet automatisch eerst met de DigiD-app. Zorg er daarom voor dat u ook de DigiD-app heeft geïnstalleerd op uw telefoon of tablet.

Gebruikt u de Berichtenbox op uw desktop of laptop, dan kunt u op MijnOverheid gewoon inloggen met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden voor de Berichtenbox

Wilt u zich aanmelden voor de Berichtenbox? Ga dan naar MijnOverheid. Daar registreert u zich met uw DigiD. Volg daarna de instructies. Gebruikt u de Berichtenbox al, maar krijgt u geen berichten van ons? Onderaan uw inbox kunt u zien of UWV aangekruist staat in uw lijst van organisaties waarvan u berichten ontvangt.

Handige informatie

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten