Wij willen onze website graag verbeteren. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. U kunt uw mening aan ons doorgeven via:

 • een korte vragenlijst;
  Op sommige webpagina’s verschijnt een korte vragenlijst. U kunt hier uw mening geven over de webpagina die u op dat moment bekijkt. U kunt ook tips geven voor het verbeteren van de webpagina of een onderdeel hiervan.
 • de knop ‘Uw mening’;
  Hier geeft u uw mening over de webpagina die u op dat moment bekijkt of een onderdeel hiervan. Ook kunt u een technisch probleem doorgeven of andere feedback geven. Let op: als u uwv.nl op uw pc bekijkt, dan vindt u deze knop rechts. Bekijkt u de website op uw tablet of een telefoon? Dan vindt u de knop onderaan de webpagina.
 • de vraag ‘Bent u geholpen met deze informatie?’;
  Onderaan iedere uitklapper vindt u de vraag ‘Bent u geholpen met deze informatie?’. Hier kunt u ons laten weten of u de juiste informatie heeft gevonden. Is dat niet zo? Dan kunt u aangeven waarom niet.
 • het UWV panel;
  Als panellid ontvangt u enkele keren per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een kort online onderzoek. Bijvoorbeeld het invullen van een online vragenlijst of deelnemen aan een online discussie over een bepaald onderwerp. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV Panel.
 • het Klantcentrum van UWV;
  Als u zich opgeeft voor het Klantcentrum van UWV, kunt uitgenodigd worden om met ons in gesprek te gaan over verbeteringen op onze website. Het kan dan gaan om het beoordelen van webteksten, het testen van reken- of keuzehulpen, of meedenken over nieuwe vormen van dienstverlening. Kijk voor meer informatie op uwv.nl/klantcentrum

Wat doen wij met uw reactie?

Uw reactie gebruiken wij om de informatie en mogelijkheden op uwv.nl te verbeteren. Let op: u ontvangt geen reactie van ons. Wilt u een persoonlijke vraag stellen? Dan kan dit via Mijn Berichten of Mijn Werkmap. Ook kunt u bellen met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het telefoonnummer op Service en contact.

Wijzigingen in uw situatie

Wijzigingen in uw situatie kunt u niet doorgeven via de korte vragenlijst, de knop ‘Uw mening’ of de vraag ‘Bent u geholpen met deze informatie?’. Wilt u een wijziging doorgeven? Kijk dan op Hoe geef ik wijzigingen door aan UWV?