Als IT-er bij UWV, werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want dan zijn mensen op hun best. Je draagt bij aan de sociale zekerheid van 1,2 miljoen mensen. Of iemand nu werkloos, ziek of arbeidsgehandicapt is. Je opereert op het snijvlak van business en IT; met 1500 IT-collega’s, IT-systemen, leveranciers en programma’s als E-dienstverlening. Met 100 miljoen bezoeken op uwv.nl en werk.nl zijn wij de grootste digitale dienstverlener binnen het publieke domein. Weet jij het verschil te maken en ben je thuis in een IT-regie-organisatie? Kom dan werken bij UWV. Want bij UWV werk je niet alleen voor jezelf. Je werkt voor ons allemaal.

Als IT’er vind je bij UWV precies wat je zoekt!

  • Complexe IT-uitdagingen
  • Aandacht voor werk/privé-balans
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Werken waar jij wilt
  • Verschil maken in de maatschappij
  • Fijne collega's
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Kijk voor alle IT vacatures en meer informatie over onze IT-organisatie op www.werkenbijuwvinit.nl. Of je neemt vrijblijvend contact op met een van onze recruiters voor een kop koffie en bespreekt jouw wensen en mogelijkheden!

Voor het realiseren van onze missie, zijn toegankelijke, veilige en betrouwbare IT-systemen van cruciaal belang. En dat in een zeer complexe IT-omgeving, waarin elke dag om innovatie van onze systemen wordt gevraagd; door collega’s, door de samenleving en door de landelijke overheid. Met alle IT-collega’s maken wij dat elke dag waar. Dat doen we in de volle breedte van IT-specialisaties zoals development, beheer, testen, architectuur, infra, beveiliging, gebruikers interactie, etc. We werken met complexe IT-systemen, grote leveranciers en brede programma’s. Met het UWV Informatieplan werken we aan een toekomstbestendig IT-landschap. Hoe gaan innovatie en continuïteit hand in hand? Hoe zorgen we voor informatiebeveiliging & privacy? Het UIP is afgestemd met het Ministerie SZW. En is hét koersdocument om dienstverlening naar de cliënt toekomstbestendig te maken.

Onze cliënt zoekt informatie, wil iets aan ons doorgeven of een toepassing gebruiken op uwv.nl of werk.nl. En uiteraard werken ook de UWV-collega’s met onze IT-systemen. De IT-omgeving is hoogwaardig, complex en grootschalig. Dit vraagt verschillende soorten medewerkers met diverse specialismen en affiniteit met de klantwerkzaamheden binnen de uitvoering.

UWV is een maatschappelijk dienstverleningsbedrijf dat draait op ICT. E-dienstverlening is belangrijk voor ons. Hierdoor kunnen we dienstverlening bieden die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek en overige stakeholders.

Als IT’er bij UWV, kan je in heel veer verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als ontwerper, analist, architect, service manager of security specialist. In alle functies bewaak je het belang van een goed werkend IT-landschap en stel je de business centraal.

Je bouwt mee aan de modernisering van ons applicatielandschap. Je werkt met enorme data sets. Je kunt ingewikkelde technische materie duidelijk overbrengen aan collega’s. En je formuleert onze behoeften scherp naar de leveranciers. Je bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten en je eigen ontwikkeling. Je gaat moeiteloos om met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar, klantgericht en leergierig.

Bij UWV werkt een zeer diverse groep mensen; of het nu gaat om leeftijd, nationaliteit, studierichting of loopbaan. Wat iedereen bindt, is de gedrevenheid om onze belangrijke taak zo goed mogelijk uit te voeren.

We streven naar een goede werk-privé balans en vinden het investeren in de ontwikkeling van onze mensen erg belangrijk. Je kan, als IT-er bij UWV, in hoog tempo ervaring opdoen, doorgroeien en doorontwikkelen.

Als IT-er bij UWV kan je rekenen op een goed salaris, vakantiegeld en een vaste dertiende maand. En tevens op een aantrekkelijk, en flexibel in te delen, pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbinnen bepaal je zelf wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. We ondersteunen je om zo goed mogelijk vanuit huis te werken maar uiteraard kan je ook op ons kantoor in Amsterdam bij Sloterdijk terecht.

Maak een afspraak met een van onze recruiters of kijk voor meer informatie en alle IT vacatures op: