Als u een adoptie- of pleegzorguitkering krijgt, is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben over uw loon en arbeidsverleden. Wij gebruiken deze gegevens om de hoogte van uw uitkering te bepalen. Controleer daarom in Mijn UWV welke gegevens UWV heeft over uw arbeidsverleden en loon. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kloppen uw gegevens niet? Geef dan in Mijn UWV de juiste gegevens door.

Kan ik mijn jaaropgaaf inzien?

Als u een adoptie- pleegzorguitkering heeft, krijgt u het jaar daarna uiterlijk 1 maart een jaaropgaaf. U ontvangt uw jaaropgaaf van uw werkgever.

Heeft u geen werkgever? In dat geval kunt u uw jaaropgaaf bekijken via Mijn UWV. Lukt het u niet om uw jaaropgaaf te bekijken of heeft u uw jaaropgaaf op 1 maart nog niet ontvangen? Bel dan naar UWV Telefoon Werknemers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Wij kunnen u dan sneller helpen.

Heeft u meer uitkeringen van UWV? En staan die niet allemaal op 1 jaaropgaaf? Dan krijgt u meer jaaropgaven. Het kan zijn dat u de jaaropgaven op verschillende dagen ontvangt. Al uw jaaropgaven staan op Mijn UWV.

Wilt u gegevens inzien die bij ons bekend zijn? Stuur ons een brief. Wij nemen dan contact met u op. Kijk voor het adres op Adressen UWV-kantoren. Als uw gegevens wijzigen kunt u ons bellen.