Ik bied scholing aan binnen het Inkoopkader Scholing 2011 en/of het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021. Welke maatregelen neemt UWV door de coronacrisis?

In 2020 hebben wij maatregelen genomen zodat u scholingen voor onze klanten toch kon uitvoeren tijdens de coronacrisis. Bijvoorbeeld maatregelen over het verlengen van de afgesproken periode vanwege de sluiting van de scholen.

Als de scholing op 15 december 2020 nog niet afgelopen was, dan kunt u die met 3 maanden verlengen. Hiervoor hoeft u geen verzoek te doen. Dit geldt ook voor scholing die is gestart na 15 december 2020.

U hoeft geen extra rapportage in te sturen. De afspraak over het aanleveren van een eindrapportage bij beƫindiging van de scholing blijft bestaan.

Informatie en vragen

Heeft u nog vragen over de maatregelen? Dan kunt u contact opnemen met uw accounthouder.

Beveiliging en privacy

Over online opsturen aan UWV: stuur geen documenten zoals plannen en rapportages per e-mail of als upload in het portaal. Stuur deze documenten alleen per post.

Over mailen met een klant of werkgever: zet geen persoonsgegevens in de e-mail. Maar gebruik het ordernummer als dat kan.