Soms verandert er iets in uw dienstverlening aan klanten. Of is er een aanpassing in uw bedrijfsgegevens of in uw organisatie. Hieronder leest u wat u dan moet doen.

De werknemer heeft meer of minder jobcoachbegeleiding nodig

Werknemers die door ziekte of een handicap nog niet zelfstandig kunnen werken, kunnen persoonlijke ondersteuning krijgen van een jobcoach. Een arbeidsdeskundige van UWV beoordeelt hoeveel ondersteuning iemand nodig heeft en wat we vergoeden.

Soms heeft een werknemer meer of minder begeleiding nodig dan afgesproken. Als dit het geval is, kunt u dit als jobcoach melden met het formulier ‘Wijzigen gegevens ontvanger voorziening’.

Wijzigen gegevens ontvanger voorziening

Wijzigen bedrijfsgegevens van leveranciers

Als er iets wijzigt in uw bedrijfsgegevens, geeft u dat aan ons door met het formulier ‘Wijzigen gegevens voor leveranciers re-integratiedienstverlening, scholing of voorzieningen’.

Wijzigen gegevens voor leverancier re-integratiedienstverlening, scholing of voorzieningen

De vorm van mijn bedrijf verandert

Ook als de vorm van uw bedrijf verandert, willen wij dat weten. Bijvoorbeeld als een van de volgende situaties op u van toepassing is:

  • Uw bedrijf wordt overgenomen.
  • U neemt een ander bedrijf over.
  • U fuseert met een ander bedrijf.
  • Uw bedrijf krijgt een andere rechtsvorm.

Een wijziging in uw bedrijfsvorm geeft u door aan uw accounthouder van onze afdeling Contractmanagement. Heeft u geen accounthouder, dan kunt u het formulier ‘Wijzigen gegevens leveranciers’ gebruiken.

Als de vorm van uw bedrijf verandert, kan dit gevolgen hebben voor de dienstverlening aan onze klanten. Na ontvangst van uw wijziging beoordelen wij wat de gevolgen zijn en zoeken wij naar een oplossing voor onze klanten. Heeft u zelf een oplossing gevonden? Bespreek dit eerst met uw contract- en leveranciermanager bij UWV. Die moet uw oplossing namelijk eerst goedkeuren. Het belang van onze klanten staat hierbij altijd voorop.