Kwaliteitseisen UWV

Ik voldoe niet aan de Kwaliteitseisen UWV

Als u niet voldoet aan de Kwaliteitseisen UWV dan melden wij geen kandidaten meer bij u aan. Wij melden pas weer kandidaten aan als u het meetjaar daarop wel voldoet.

Laten zien dat u volgend jaar wel aan de eisen voldoet

Was de klantenaudit of het tevredenheidsonderzoek onvoldoende? Dan moet u dat het volgende meetjaar opnieuw laten uitvoeren. Dat is bovenop de audits die u voor dat nieuwe meetjaar moet doen. Dat betekent dat u dat jaar alle audits moet doen. Want de resultatenaudit doet u al jaarlijks. En de klantenaudit en het tevredenheidsonderzoek doet u om en om.

Ik voldoe 2 jaar achter elkaar niet

Als u voor het tweede achtereenvolgende jaar niet voldoet dan stoppen wij de overeenkomst(en) die wij met u hebben gesloten. U mag zich dan meestal een jaar niet meer aanmelden voor een nieuwe overeenkomst. Daarnaast halen wij al het werk terug dat u voor ons doet en mag u lopende trajecten ook niet afmaken.

Niet mee eens?

Voldoet u volgens ons niet aan de Kwaliteitseisen UWV en bent u het daar niet mee eens? Dan kunt u bezwaar maken met het formulier Bezwaar maken bij niet voldoen aan eis kwaliteitsmanagement. Doe dit uiterlijk 8 weken na de datum die in de brief met de beslissing staat.

Bezwaar maken bij niet voldoen aan eis kwaliteitsmanagement