UWV zoekt taxibedrijven voor contractvervoer

geplaatst op 15 november 2023

Wij zoeken taxibedrijven die onze cliënten met een beperking naar hun werk of school kunnen brengen. Geïnteresseerde taxibedrijven kunnen zich vanaf 17 juni 2024 inschrijven op het Inkoopkader. Ook kleine zelfstandigen kunnen zich inschrijven.

Zo werkt een raamovereenkomst met UWV

Als uw taxibedrijf voldoet aan de eisen uit het Inkoopkader, sluiten wij een raamovereenkomst met u. U komt dan op een lijst met taxibedrijven waaruit onze cliënten met een beperking zelf een taxibedrijf kunnen kiezen. Een raamovereenkomst met UWV betekent dus niet dat u automatisch opdrachten van ons krijgt. Onze cliënten bepalen zelf welk taxibedrijf zij inschakelen en hoe vaak zij dit doen.

Voordelen taxibedrijven

  • De kans om structureel ritten voor onze cliënten te maken.
  • Geen maximaal aantal contracten: elk taxibedrijf dat voldoet aan onze kwaliteitseisen komt op de lijst met taxibedrijven waar onze cliënten uit kunnen kiezen.
  • Een vast en marktconform tarief, gebaseerd op de maximale tarieven van de Rijksoverheid.
  • Snel en makkelijk factureren via e-facturatie.
  • Snelle betaling door UWV.
  • Uw taxibedrijf levert een belangrijke maatschappelijke bijdrage door de mobiliteit van mensen met een beperking te vergroten.

Inschrijven

Geïnteresseerde taxibedrijven kunnen zich vanaf 17 juni 2024 op het Inkoopkader inschrijven via TenderNed. Daar vindt u dan informatie over de procedure en de bijbehorende documenten voor taxibedrijven.

Meer informatie en contact

Wilt u alvast meer informatie? Stuur dan een e-mail naar .

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten