U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Levering historische gegevens

geplaatst op 21 juni 2016

UWV Gegevensdiensten komt tegemoet aan de wens van de pensioensector om historische gegevens te leveren die niet in SUAG staan. Hiervoor wordt een handmatige eenmalige levering gemaakt. Deze is tijdelijk beschikbaar tot eind 2016.

Om op tijd alles te kunnen realiseren, is het belangrijk dat u geen losse verzoeken per BSN-nummer meer doet. Het is belangrijk dat u de burgerservicenummers waarover u historische gegevens wilt, bundelt en in 1 keer aanlevert

Hieronder staat aangegeven hoe u het verzoek kunt aanleveren:

 1. Aanvraag van de eenmalige gegevenslevering:
  • Geef in uw e-mail aan hoeveel burgerservicenummers u wilt opvragen. En lever het bestand aan in het formaat zoals is aangegeven bij punt 2.
  • Geef aan in welke periode u deze wilt hebben en welke prioriteit het heeft. Zo kunnen wij, bij veel verzoeken, daar rekening mee houden bij de planning. En kunnen we u tijdig aangeven of de periode haalbaar is. 
  • Geef uw e-mail het onderwerp: aanvraag historische gegevens bulklevering <naam aanvragende organisatie>.
  • Stuur de e-mail naar: gegevensdiensten@uwv.nl.
   Wij kunnen de verzoeken dan snel herkennen. 
 2. Vul de gegevens in op het bijgevoegde Excel-bestand. In kolom A zet u de naam van de pensioenuitvoerder, in kolom B de burgerservicenummers, in kolom C de naam van de verzekerde en in kolom D de geboortedatum.

Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben, bekijken wij wanneer wij uw verzoek kunnen uitvoeren. U krijgt van ons een planning en een kostenopgaaf. Na uw akkoord hierop plannen wij uw verzoek definitief in. Na oplevering van het door ons aangevulde Excel-bestand, ontvangt u gelijktijdig een factuur. De kostprijs voor dit product is €42,50 per opgevraagde BSN exclusief btw.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten