Mijn Gegevensdiensten nu nog veiliger

geplaatst op 09 januari 2018

De beveiliging van het portaal Mijn Gegevensdiensten is verbeterd. Vanaf nu kunt u de levering van uw gegevens extra versleutelen. U vult dan een tweede wachtwoord in.

Tweede wachtwoord voor extra beveiliging

Bent u beheerder van Mijn Gegevensdiensten voor uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor extra beveiliging. U krijgt dan een sms, waarin een tweede wachtwoord staat. Dit wachtwoord is 3 maanden geldig voor alle leveringen. Wij sturen u na die 3 maanden automatisch een nieuw wachtwoord per sms.

De extra beveiliging geldt alleen voor de gegevens die na uw aanvraag zijn gemaakt. Voor de oude leveringen gebruikt u alleen uw oude wachtwoord.

Bent u beheerder bij een intermediair voor meerdere opdrachtgevers? Dan krijgt u voor elke opdrachtgever een sms met een uniek wachtwoord.

Hoe vraag ik de extra beveiliging aan?

Stuur een e-mail naar met als onderwerp ‘Versleuteling’. Om de verbeterde beveiliging aan te vragen, moet u voldoen aan 2 voorwaarden:

  • Uw zakelijke 06-nummer staat in uw profiel op Mijn Gegevensdiensten. Let op: alleen portaalbeheerders van uw organisatie krijgen een wachtwoord.
  • U bent gebruiker en heeft uitpaksoftware op uw computer staan, bijvoorbeeld WinZip of 7-Zip.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar .

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten