U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Mijn Gegevensdiensten nu nog veiliger

geplaatst op 09 januari 2018

De beveiliging van het portaal Mijn Gegevensdiensten is verbeterd. Vanaf nu kunt u de levering van uw gegevens extra versleutelen. U vult dan een tweede wachtwoord in.

Tweede wachtwoord voor extra beveiliging

Bent u beheerder van Mijn Gegevensdiensten voor uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor extra beveiliging. U krijgt dan een sms, waarin een tweede wachtwoord staat. Dit wachtwoord is 3 maanden geldig voor alle leveringen. Wij sturen u na die 3 maanden automatisch een nieuw wachtwoord per sms.

De extra beveiliging geldt alleen voor de gegevens die na uw aanvraag zijn gemaakt. Voor de oude leveringen gebruikt u alleen uw oude wachtwoord.

Bent u beheerder bij een intermediair voor meerdere opdrachtgevers? Dan krijgt u voor elke opdrachtgever een sms met een uniek wachtwoord.

Hoe vraag ik de extra beveiliging aan?

Stuur een e-mail naar met als onderwerp ‘Versleuteling’. Om de verbeterde beveiliging aan te vragen, moet u voldoen aan 2 voorwaarden:

  • Uw zakelijke 06-nummer staat in uw profiel op Mijn Gegevensdiensten. Let op: alleen portaalbeheerders van uw organisatie krijgen een wachtwoord.
  • U bent gebruiker en heeft uitpaksoftware op uw computer staan, bijvoorbeeld WinZip of 7-Zip.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar .

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten