U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Automatische melding bij nieuwe gegevens

geplaatst op 01 april 2016

Vanaf april ontvangt u een melding via Mijn Gegevensdiensten als er nieuwe gegevens klaarstaan. U hoeft zich niet aan te melden voor deze dienst: u ontvangt de melding automatisch per e-mail. Door de automatische melding bent u als afnemer altijd op de hoogte als wij de nieuwe gegevens over werk en inkomen versturen.

Wij sturen de meldingen naar alle personen die bij een afnemer of bij een intermediair staan geregistreerd als gebruiker van een bepaald product. U hoeft dus vanaf april niet meer zelf bij te houden wanneer wij nieuwe gegevens sturen.

Werkt u bij een intermediair voor meerdere opdrachtgevers? Dan kunt u meerdere meldingen per opdrachtgever tegelijk ontvangen. De meldingen worden per afnemer en per product verzonden. 

Wat staat er in de e-mail?

Elke melding bevat de naam van de afnemer of de opdrachtgever. Ook het afnemernummer, de naam van het product en het contractnummer staan hierin vermeld. 

Heeft u vragen? 

Stuur deze dan per e-mail naar . Telefonisch kunt u ons op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur bereiken via UWV Telefoon: (020) 687 24 00. Als u belt, houd dan uw relatienummer bij de hand. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten