Cijfers banenafspraak nu op handig dashboard

geplaatst op 17 november 2021

Vanaf oktober 2021 vindt u de cijfers over de banenafspraak en beschutte werkplekken op het dashboard banenafspraak op werk.nl. De nieuwe website geeft informatie over het aantal banen en speciale werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking.

Dashboard over banenafspraak en beschut werk

De overheid heeft met organisaties voor werkgevers en werknemers de afspraak dat zij zorgt voor banen en speciale werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit heet de banenafspraak. Op het nieuwe dashboard banenafspraak vindt u per kwartaal hoeveel banen en werkplekken dit heeft opgeleverd. Deze informatie publiceerden we eerst op uwv.nl, maar vanaf dit kwartaal staan de cijfers op het dashboard op werk.nl.

Snel en simpel alleen de informatie die u nodig heeft

Het dashboard is makkelijk in gebruik. U maakt snel een overzicht met alleen de informatie die voor u interessant is. En u kunt simpel cijfers vergelijken, bijvoorbeeld met andere regio’s of vorige jaren. Alle informatie die eerder is gepubliceerd op uwv.nl staat op het dashboard. Een handleiding maakt u wegwijs.

Oudere documenten nog te bekijken op uwv.nl

De verplaatsing van de rapportages naar het dashboard op werk.nl betekent in dat de nieuwe kwartaalcijfers van de 'Factsheet banenafspraak' en de 'Rapportage beschut werk' niet meer als aparte documenten worden gepubliceerd op uwv.nl. De 'Transparantie van klantprofielen' staan voorlopig nog wel op uwv.nl. Ook staan alle eerdere rapportages over de banenafspraak en beschut werk nog op uwv.nl.

Bekijk nu de nieuwste kwartaalcijfers op dashboard banenafspraak

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten