In het doelgroepregister (pdf, 126 kB) staan alle personen die onder de banenafspraak vallen. U kunt in het werkgeversportaal nagaan of een sollicitant of werknemer in het doelgroepregister is opgenomen. Wilt u weten welke financiƫle regelingen er voor u zijn, bekijk dan de advieswijzer doelgroepregister.

Let op: bekijk het doelgroepregister regelmatig zodat u altijd de meest actuele informatie heeft. Wij krijgen de gegevens namelijk van derden en deze gegevens worden periodiek geactualiseerd. Om de privacy van mensen in het register te beschermen, kan alleen gericht worden opgevraagd of uw werknemer, sollicitant, uitzendkracht of gedetacheerde werknemer in het register is opgenomen. Er wordt geen andere informatie gegeven.

Wilt u weten of uw werknemer, sollicitant, uitzendkracht of gedetacheerde werknemer in het doelgroepregister staat? U kunt dit via het werkgeversportaal opvragen. Voor een sollicitant of uitzendkracht doet u dit met zijn burgerservicenummer. Voor uw werknemer of een gedetacheerde werknemer kan dit met zijn burgerservicenummer of met uw loonheffingennummer.

Opvragen registratie doelgroepregister