eHerkenning aanvragen kan alleen als u staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK) of als u een uitgeschreven KVK-nummer heeft. Buitenlandse bedrijven zonder vestiging in Nederland en sommige andere organisaties in Nederland hebben geen KVK-nummer. Zij kunnen eHerkenning niet gebruiken. Het is ook mogelijk om namens een kerk eHerkenning aan te vragen. Voor andere organisaties wordt nog gewerkt aan een oplossing.

Geen eHerkenning voor gebruik werkgeversportaal

Is het voor u niet mogelijk om eHerkenning voor het werkgeversportaal aan te vragen? Dan kunt u uw zaken bij ons regelen via de post. Bel hiervoor met UWV Telefoon Werkgevers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact. Op Overzicht formulieren werkgevers vindt u de formulieren die u kunt gebruiken om uw zaken te regelen. Bij ieder formulier leggen wij u uit hoe u dit invult en of u hiervoor moet inloggen met eHerkenning. Voor lopende zaken in het werkgeversportaal is het mogelijk om post op papier te ontvangen. Bel hiervoor met UWV Telefoon Werkgevers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact.

Geen eHerkenning voor gebruik jobcoachportaal of tolkenportaal

Is het voor u niet mogelijk om eHerkenning voor het werkgeversportaal aan te vragen? Dan kunt u geen gebruik maken van ons jobcoachportaal of tolkenportaal. Wij erkennen alleen jobcoaches en tolken die hun activiteiten via deze portalen kunnen registreren.

Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel (KVK)

Bent u nog niet ingeschreven? Bij de Kamer van Koophandel leest u hoe u dit doet.

Aanvragen eHerkenning met een (binnenkort) uitgeschreven KVK-nummer

Wilt u inloggen voor het afhandelen van zaken van uw oude bedrijf? Dan vraagt u eHerkenning op een andere manier aan. Bel hiervoor met de helpdesk van de leverancier van eHerkenning.

Niet-actief loonheffingennummer

Van niet-actieve loonheffingennummers door bedrijfsovername of fusie kunnen wij de openstaande meldingen misschien overzetten op het nieuwe loonheffingennummer. Bel hiervoor met UWV Telefoon Werkgevers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact.