Aanvragen deskundigenoordeel door werkgever

Misschien wilt u weten of u op de goede weg bent met de re-integratie van uw werknemer, of loopt de re-integratie vast. Mogelijk heeft u een meningsverschil met uw werknemer over zijn re-integratie, of meldt hij zich vaak ziek. Vraag ons dan met dit formulier om een onafhankelijk deskundigenoordeel.

Als u wilt weten wat het deskundigenoordeel kost en welke documenten u moet meesturen, kijk dan eerst voor meer uitleg op Deskundigenoordeel.

Let op: Wij krijgen meer aanvragen voor een deskundigenoordeel dan wij nu aankunnen. Daarom kan het langer duren voordat wij uw aanvraag behandelen. Wij bellen u als wij uw aanvraag hebben ontvangen. En bespreken dan samen of we u op een andere manier kunnen helpen. Kan dat niet, dan nemen we uw aanvraag in behandeling. Het kan dan wel langer duren voordat u een deskundigenoordeel ontvangt.

Aanvraag via het werkgeversportaal

Om een deskundigenoordeel aan te vragen, moet u inloggen op het werkgeversportaal. Dat kan via de knop hieronder. In het werkgeversportaal klikt u in het linker menu op 'Re-integratie' en daarna op 'Aanvragen deskundigenoordeel'.

Inloggen met eHerkenning

U moet voor het aanvragen van een deskundigenoordeel inloggen op het werkgeversportaal met eHerkenning, op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Daarna kiest u voor de dienst ‘Re-integratie WIA’.
Als u nog geen eHerkenning heeft, leest u op de pagina Inloggen met eHerkenning wat eHerkenning is en hoe u het kunt aanvragen.

Aanvragen deskundigenoordeel door werkgever

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten