Gegevens via UWV werkgeversportaal

De verhuizing van de gegevens vanuit FIV naar het UWV werkgeversportaal is inmiddels afgerond. De financiële gegevens (FI-bestanden) zijn als eerste verhuisd en daarna de re-integratiegegevens (RI-bestanden). Sinds 12 december 2018 zijn de gegevens beschikbaar via het werkgeversportaal.

Inloggen op het werkgeversportaal met eHerkenning

Op het werkgeversportaal regelt u alles rondom werknemersverzekeringen. Om in te loggen op het werkgeversportaal heeft u eHerkenning nodig.

Gewijzigde gegevensset

Met de overgang van FIV naar het werkgeversportaal krijgt u sommige gegevens niet langer van UWV. U moet deze dan zelf registreren of berekenen. De set van gegevens hebben wij namelijk aangepast aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor het beheer van deze gegevens bent u voortaan dus zelf verantwoordelijk.

Hieronder kunt u zien welke gegevens nog via het werkgeversportaal worden geleverd:

Bekijken overzicht financiële gegevens via het werkgeversportaal Bekijken overzicht re-integratiegegevens via het werkgeversportaal

Voor meer informatie over het gebruik van financiële gegevens via het werkgeversportaal kunt u deze instructie bekijken.

Voor meer informatie over het gebruik van re-integratiegegevens via het werkgeversportaal kunt u deze instructie bekijken.

Kan ik technische specificaties ontvangen van de gegevens die via het werkgeversportaal worden geleverd?

Gebruikt uw organisatie een importsysteem? Dan heeft u de technische specificaties nodig van de gegevens die via het werkgeversportaal worden geleverd. U kunt deze technische specificaties ontvangen door een e-mail te sturen naar de Servicedesk Eigenrisicodrager WW via erdww@uwv.nl.