Meld u aan voor het UWV Arbeidsjuridisch congres

geplaatst op 20 april 2023

Op 2 juni vindt het UWV Arbeidsjuridisch congres 2023 plaats in Utrecht. Deze dag staat volledig in het teken van actualiteiten en ontwikkelingen in het arbeids- en ontslagrecht.

Waar: Beatrixtheater in Utrecht
Wanneer: vrijdag 2 juni 2023, 9.00 tot 16.45 uur
Kosten: € 349 (vrijgesteld van btw) inclusief boek, lunch en netwerkborrel

Programma

Het congres wordt geopend door Guus van Weelden (lid van de Raad van Bestuur UWV) en dagvoorzitter Robert Daverschot. Vervolgens praten de volgende sprekers u bij over nieuwe ontwikkelingen op verschillende gebieden:

  • Ruth de Bock (advocaat-generaal Hoge Raad) bespreekt kwesties die spelen bij de kwalificatie van arbeidsverhoudingen. Aan bod komen zzp, platformarbeid en de Hoge Raad over Deliveroo. 
  • Monique Gerards (advocaat UWV en business adviseur UWV) en Jan Meijer (manager landelijke afdeling arbeid en ontslag UWV) nemen actualiteiten rond de UWV ontslagprocedure met u door. Zij bespreken de nieuwe versie van de Uitvoeringregels ontslag en lichten enkele uitspraken van UWV toe. 
  • Hanneke Bennaars (advocaat Allen & Overy) gaat in op 8 jaar Wet werk en zekerheid. Centraal staat wat deze wet de arbeidsrechtpraktijk heeft gebracht. 
  • Ruben Houweling (hoogleraar arbeidsrecht Erasmus Universiteit Rotterdam) rondt de dag af met de laatste stand van zaken omtrent flexibele arbeid en vergoedingen na de Xella-uitspraak.

Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel. En voor elke deelnemer ligt de nieuwste editie van het boek ‘UWV ontslagprocedure – Uitvoeringsregels en regelgeving’ klaar.

Voor wie?

Dit congres is bedoeld voor advocaten en juristen die werken op het gebied van arbeidsrecht. Maar ook niet-juristen met kennis en praktijkervaring op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen, (arbeidsrecht)adviseurs, mediators, directeuren en hrm’ers, zijn van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden voor het congres

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten