Schrijf u nu in voor ons online Werkgeverscongres

geplaatst op 09 september 2021

Op 14 oktober 2021 organiseren wij het online UWV Werkgeverscongres ‘Ontslag- en werkvergunningen’ voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf. Meld u nu aan, zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws en geen praktische tips mist.

Wat kunt u verwachten?

We organiseren een aantal interessante plenaire gesprekken over de actualiteiten rondom ontslag en werkvergunningen. We praten u bij over de ontslagprocedure via UWV, bij ontslag om bedrijfseconomische redenen en ontslag door langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook krijgt u informatie over hoe u een werkvergunning aanvraagt.

Workshops en chat

Daarnaast zijn er twee rondes met praktische workshops. U kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende workshops over diverse thema’s. Tijdens de workshops kunt u zelf meedoen en vragen stellen via de chat. Tot slot krijgt u van een hoogleraar arbeidsrecht en een kantonrechter informatie over werken op de zaak en thuis: wat mag en wat moet?

Praktische informatie

Het UWV Werkgeverscongres ‘Ontslag- en werkvergunningen 2021’ vindt online plaats op donderdagmiddag 14 oktober 2021, van 14.00 tot 16.15 uur. Deelnemen aan het congres is gratis.

Bekijk de 8 workshops en schrijf u in

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten