Belangrijke datums voor uw definitieve berekening NOW

geplaatst op 11 november 2021

Heeft u een tegemoetkoming NOW ontvangen? Dan moet u een definitieve berekening aanvragen. Ook als u wacht op een accountants- of derdenverklaring moet u op tijd uw aanvraag voor de definitieve berekening doen.

Sluiting loket eerste aanvraagperiode

Het loket voor het aanvragen van een definitieve berekening voor de eerste aanvraagperiode is gesloten. Heeft u geen aanvraag gedaan? Dan heeft u tot en met 9 januari 2022 om alsnog een aanvraag in te dienen om te voorkomen dat u uw volledige voorschot moet terugbetalen. Hoe u dit doet, leest u in de brief die u hierover heeft ontvangen.

Loket tweede aanvraagperiode langer open

U heeft langer de tijd om een definitieve berekening aan te vragen voor de tweede aanvraagperiode. U kunt een aanvraag doen tot en met 31 maart 2022. Hiervoor was de deadline 5 januari 2022. Wilt u geen gebruik meer maken van de NOW en uw tegemoetkoming terugbetalen? Dan kunt u dit aangeven in het aanvraagformulier. U hoeft dan niet het hele formulier in te vullen. Doe nu een aanvraag.

Loket zesde aanvraagperiode eerder open

Heeft u een tegemoetkoming ontvangen voor de zesde aanvraagperiode? Dan kunt u al vanaf 31 maart 2022 een aanvraag doen voor de definitieve berekening. Lees meer over de zesde aanvraagperiode.

Lees meer over de NOW

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten