Inschrijving gestart voor UWV Werkgeverscongressen Online

geplaatst op 14 januari 2021

Op 9 en 10 februari vinden de UWV Werkgeverscongressen Online 2021 plaats. Er zijn 12 kennissessies over actuele thema’s op het gebied van de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. U kunt zich nu inschrijven op onze website. Deelname is gratis.

Het programma

In 1 dagdeel geven onze experts u het laatste nieuws over ontwikkelingen en wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U stelt zelf uw programma samen. Het dagdeel bestaat uit 4 ronden en u kiest per ronde een sessie die voor u interessant is.

Vragen en praktijkvoorbeelden

Na iedere sessie kunt u via de chat vragen stellen aan de experts. Heeft u een specifiek voorbeeld uit uw eigen praktijk waarover u advies wilt? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u tijdens het congres terecht op het digitale UWV Kennisplein, voor advies van onze adviseurs en veel nuttige informatie.

Sessies achteraf bekijken

Lukt het niet om 1 van de congressen bij te wonen? Dan kunt u de sessies ook achteraf bekijken. Na de congressen vindt u meer informatie hierover op onze website.

Schrijf u nu in voor de UWV Werkgeverscongressen Online 2021 (dit bericht is aangepast op 6 juli 2021, omdat u zich niet meer kunt inschrijven).

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten