UWV-congres of webinar gemist? Kijk het terug

geplaatst op 09 december 2021

Heeft u het UWV Werkgeverscongres 2021, het congres ‘Ontslag- en werkvergunningen’ of het webinar over de Wet betaald ouderschapsverlof moeten missen? Geen probleem! U kunt deze online evenementen nu terugkijken.

UWV Werkgeverscongres 2021

Presentatoren Anouschka Laheij en Mart Grol ontvingen op 7 december in een studio in Hilversum diverse gasten waarmee ze aan tafel in gesprek gingen. In anderhalf uur brachten zij werkgevers en HR-medewerkers op de hoogte van belangrijke wet- en regelgeving en ontwikkelingen rondom sociale zekerheid, ontslag, sociaal-medische zaken en de arbeidsmarkt.

Bekijk het UWV werkgeverscongres 2021

Congres ‘Ontslag- en werkvergunningen’

Tijdens dit congres voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf op 14 oktober, vond een aantal interessante plenaire gesprekken plaats over de actualiteiten rondom ontslag en werkvergunningen. We hebben deelnemers bijgepraat over de ontslagprocedure via UWV, over ontslag om bedrijfseconomische redenen en ontslag door langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook werd toegelicht hoe u een werkvergunning kunt aanvragen.

Bekijk het congres ‘Ontslag- en werkvergunningen’

Webinar over de Wet betaald ouderschapsverlof

De Wet betaald ouderschapsverlof gaat op 2 augustus 2022 in. Op 8 november organiseerden wij een webinar over deze nieuwe wet. U kunt dit nu terugkijken. In het webinar vertellen we wat u als werkgever te wachten staat. En hoe u zich op de nieuwe wet kunt voorbereiden.

Bekijk het webinar Wet betaald ouderschapsverlof

Let op: U kunt deze websites niet bekijken met een verouderde webbrowser.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten