Inschrijving UWV Werkgeverscongressen Online

geplaatst op 08 oktober 2020

Het programma van de UWV Werkgeverscongressen Online 2020 is bekend. Er zijn 12 kennissessies over actuele thema’s op het gebied van de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. U kunt zich nu inschrijven voor dit online evenement op 17 en 18 november.

Het programma

In 1 dagdeel geven onze experts u het laatste nieuws over ontwikkelingen en wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U stelt zelf uw programma samen. Het dagdeel bestaat uit 4 ronden en u kiest per ronde een sessie die voor u interessant is.

Vragen en praktijkvoorbeelden

Tijdens de sessies kunt u via de chat vragen stellen aan de experts. Heeft u een specifiek voorbeeld uit uw eigen praktijk waarover u advies wilt? Of wilt u meer informatie? Neem dan ook een kijkje op het digitale UWV Kennisplein, waar onze adviseurs klaarstaan om u advies te geven en waar u veel nuttige informatie vindt.

Inschrijven

De congressen zijn op 17 en 18 november 2020. Deelname is gratis. Lukt het niet om 1 van de congressen bij te wonen? Dan kunt u de sessies ook achteraf bekijken. Informatie hierover vindt u na de congresdagen op onze website.

Schrijf u nu in voor de UWV Werkgeverscongressen Online 2020 (dit bericht is aangepast op 6 juli 2021, omdat u zich niet meer kunt inschrijven).

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten