UWV Werkgeverscongressen in 2020 online

geplaatst op 11 augustus 2020

Door de coronacrisis vinden de UWV Werkgeverscongressen online plaats. Het evenement voor HR-professionals en vertegenwoordigers van bedrijven met meer dan 50 werknemers, is op 17 en 18 november. Update: dit evenement is geannuleerd.

Het programma

Onze experts geven u online het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Het programma bestaat uit verschillende sessies over wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U kiest zelf de sessies die voor u interessant zijn. De presentaties zijn live en u kunt vragen stellen aan de experts via de chat.

Inschrijven in oktober

Deelname aan een van de UWV Werkgeverscongressen is gratis. De inschrijving start in oktober. U kunt nu alvast uw gegevens achterlaten op onze website. Dan ontvangt u een e-mail als de inschrijving is geopend.

Update: de UWV Werkgeverscongressen Online 2020 zijn geannuleerd als gevolg van de meest recente coronamaatregelen van de overheid. 

Meer informatie over de annulering (dit bericht is aangepast op 6 juli 2021, omdat de pagina met informatie over de annulering niet meer bestaat).

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten