U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Aanbevolen video: terugblik op Werkgeverscongressen UWV

geplaatst op 12 januari 2017

Eind 2016 bezochten meer dan 1.700 werkgevers de werkgeverscongressen van UWV in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Zwolle. Graag kijken we met u terug op dit geslaagde evenement. Zien we u ook op de congressen in 2017?

Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

Deze werkgeverscongressen startten met een presentatie van business futurist, psycholoog en ondernemer Bart Götte. Hij nam het publiek mee in de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van nu. Daarna kon men deelnemen aan verschillende kennissessies met presentaties over ontslag tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en handicap, eigen risico dragen, het re-integratieverslag en actualiteiten in de sociale zekerheid. 

Nieuw: interactieve case-studies

Nieuw dit jaar: de interactieve case-studies. Deelnemers en experts van UWV gingen samen dieper in op leerzame praktijksituaties. Op het Ontmoetingsplein kon iedereen individuele vragen stellen en volop netwerken met vakgenoten en deskundigen van UWV. 

De tips en tops

Met de enquête hebben we een aantal belangrijke tips en tops opgehaald, die we graag willen benutten om de congressen in 2017 nog beter aan te laten sluiten op de behoeften.

Bezoekers geven een 7,9 voor de congressen

Bezoekers waardeerden de werkgeverscongressen met gemiddeld een 7,9. Ze waren blij met de actuele onderwerpen en de praktijkgerichte aanpak. Ook de ruimte voor eigen inbreng en vragen werd op prijs gesteld. Daarnaast gaven bezoekers aan om tijdens de congressen in 2017 dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. 

Congressen 2017 in het najaar

In 2017 vinden de congressen plaats in het najaar. Inschrijven kan vanaf juni 2017. We hopen u dan te zien.

Bekijk de video Werkgeverscongressen 2016

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de maandelijkse Nieuwsbrief Werkgevers.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten