U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Uitnodiging: doe mee met het UWV Panel voor werkgevers

geplaatst op 10 augustus 2017

Wat vindt u van de dienstverlening van UWV? Wat zijn uw wensen en welke diensten zou UWV volgens u moeten ontwikkelen? We nodigen u van harte uit om daarover mee te praten in het UWV Panel voor werkgevers, een online onderzoekspanel waarvoor u zich kunt aanmelden.

Uw ervaringen met onze dienstverlening

In september 2017 starten we met het UWV Panel voor werkgevers. Centraal staat altijd hoe u de dienstverlening van UWV ervaart en wat volgens u beter kan. Dit onderzoeken we met online vragenlijsten die u kunt invullen. De vragenlijsten zijn kort en u kunt de vragen beantwoorden op een moment dat het u uitkomt. Elke maand houden we ook een poll om snel uw mening te peilen en u kunt op het forum met andere werkgevers praten. Met het panel maken we uw mening inzichtelijk en willen we onze diensten verbeteren.

4 keer per jaar een uitnodiging

Meldt u zich aan, dan krijgt u ongeveer 4 keer per jaar een uitnodiging voor een online onderzoek over uiteenlopende onderwerpen die voor u als werkgever van belang zijn. Bij uw aanmelding vult u eerst een paar achtergrondvragen in. Op basis van deze achtergrondvragen kunnen we specifieke panelleden uitnodigen wanneer dat voor een bepaald onderzoek nodig is.

Veiligheid en privacy gewaarborgd

Uw persoonlijke pagina is een gesloten en beveiligde omgeving. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en antwoorden, en geven ze niet aan anderen. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw veiligheid en privacy zijn dus gewaarborgd.

Wat doen wij met de resultaten?

Wij gebruiken uw antwoorden en ideeën om onze diensten en producten te verbeteren. En om nieuwe diensten te ontwikkelen. U krijgt 4 keer per jaar een bericht waarin we u vertellen wat de resultaten van de onderzoeken zijn en wat we daarmee hebben gedaan of gaan doen.

Voor wie is het panel?

Het UWV Panel is er voor alle werkgevers: het midden- en kleinbedrijf, grote multinationals en intermediairs. Wij zijn benieuwd naar uw mening. Doet u mee?

Praat mee: meld u aan voor het UWV Panel!


Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de maandelijkse Nieuwsbrief Werkgevers.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten