U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

3 veelgestelde vragen over het werkgeversportaal

geplaatst op 08 september 2016

In het werkgeversportaal op uwv.nl kunt u in een beveiligde omgeving belangrijke gegevens bekijken en zaken regelen als verzuim melden en re-integratieverslagen uploaden.

1. Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat moet ik doen?

U kunt snel en eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen op de inlogpagina van het werkgeversportaal. Klik daar op Uw wachtwoord vergeten en vul daarna uw e-maildres in. U krijgt dan een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord aanmaakt. Let op: deze e-mail kan in uw spambox terechtkomen.

2. Ik heb de brief met de verificatiecode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

De brief met de verificatiecode sturen wij op naar het vestigingsadres dat is gekoppeld aan uw fiscaal nummer. Deze adresgegevens krijgen wij van de Belastingdienst. Werkt u zelf niet op het vestigingsadres, ga dan eerst na of de brief daar is aangekomen. Werkt u wel op het vestigingsadres, maar heeft u de brief niet ontvangen, dan kunt u ons bellen en een kopie aanvragen. 

3. Degene die mijn account op het werkgeversportaal beheert, is uit dienst. Ik kan nu niet meer inloggen en bij de gegevens in het portaal. Wat moet ik doen?

Als uw voormalige accountbeheerder geen inloggevens heeft overgedragen, en ook niemand anders heeft gemachtigd als beheerder, neem dan eerst contact op met de voormalige accountbeheerder om de gegevens te achterhalen. Lukt dit niet, bel ons dan. Wij koppelen dan het fiscaal nummer los van de vorige accountbeheerder. Vervolgens maakt u voor uzelf een nieuw account aan. Daarna kunt u als nieuwe beheerder uw fiscaal nummer aan uw nieuwe account toevoegen.

Tip! gaat uw accountbeheerder uit dienst? Vraag dan vooraf of hij in het werkgeversportaal op tijd een andere gebruiker machtigt om accountbeheerder te worden. Dit kan via gebruiker machtigen en vervolgens bij diensten accountbeheer aan te vinken.

Vragen? Bel met UWV Werkgevers, 0900 - 92 95.

Meer vragen?

Kijk op Veelgestelde vragen werkgeversportaal.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief werkgevers.

Aanmelden nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten