U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Brieven Ziektewet- en WAZO-uitkeringen voortaan alleen via werkgeversportaal

geplaatst op 13 oktober 2016

Vanaf 7 november 2016 versturen wij de brieven over Ziektewet- en WAZO-uitkeringen alleen via het werkgeversportaal. Belangrijke brieven waarin wij u om een reactie vragen, blijft u per post ontvangen.

Om de brieven te kunnen bekijken, heeft u een account nodig voor het werkgeversportaal. Als u al een account heeft en daar beheerder van bent, dan heeft u al toegang tot de brieven. U kunt ook andere medewerkers toegang tot de brieven geven door ze daarvoor te machtigen.

E-mailnotificatie op uw profielpagina

Op uw profielpagina op het werkgeversportaal kunt u instellen dat u automatisch een e-mail van ons krijgt als er een nieuwe brief voor u klaarstaat. De brieven staan uiterlijk de eerste werkdag na dagtekening van de brief in het werkgeversportaal. U kunt de brieven ook printen, of opslaan als pdf-bestand.

Account aanvragen voor het werkgeversportaal

Als u nog geen account heeft, vraag er dan nu een aan. Binnen 1 week is uw aanvraag voor een account afgehandeld. U kunt met dit account ook uw werknemers online ziek- en hersteld melden, ontslagaanvragen indienen en re-integratieverslagen opsturen.

Heeft u nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen over het werkgeversportaal.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief werkgevers.

Aanmelden nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten