U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Aan de slag met de banenafspraak

geplaatst op 09 juni 2016

In het nieuwe e-magazine ‘Samen voor meer banen’ leest u hoe u als werkgever mee kunt helpen aan de banenafspraak. Laat u inspireren door de columns, video’s en praktijkverhalen. En u kunt meteen ook zelf aan het werk met de toolkit.

De banenafspraak in de praktijk

Waar moet u als werkgever op letten als u iemand met een beperking wilt aannemen? Hoe doen andere werkgevers het? Het e-magazine ‘Samen voor meer banen’ daagt u uit om daarmee aan de slag te gaan. Het biedt een scala aan praktijkverhalen uit de marktsector, overheid en onderwijs. Daarnaast kunt u uw voordeel doen met de toolkit, de vele tips en handige links.

Lees over succesvolle samenwerkingen

Lees ook de verhalen van verschillende succesvolle publiek-private samenwerkingen. Bijvoorbeeld de methode Inclusieve Arbeidsorganisatie, ontwikkeld door Maastricht University en UWV. Daarin gaan we veel verder dan het aanbieden van functies op maat voor individuele medewerkers met een beperking. De basis voor deze methode is een uitgebreide analyse, waarin we de bestaande werkprocessen binnen een bedrijf in beeld brengen. Binnen die processen identificeren we vervolgens de taken die geschikt zijn voor mensen met een arbeidsbeperking. Het is een toekomstbestendige methode waarbij we intensief contact hebben met de werkgever.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief werkgevers.

Aanmelden nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten