Loket definitieve berekening NOW derde aanvraagperiode open

geplaatst op 05 oktober 2021

Heeft u een tegemoetkoming NOW ontvangen voor de derde aanvraagperiode (oktober, november en december 2020)? Dan kunt u vanaf 4 oktober 2021 de definitieve berekening aanvragen.

Werkelijke omzetverlies bekend

Het bedrag dat u heeft ontvangen was een voorschot. Dit voorschot hebben we berekend met uw geschatte omzetverlies. Het werkelijke percentage omzetverlies is nu bij u bekend. Daarmee kunnen we het definitieve bedrag berekenen waar u recht op heeft.

Rekenhulp schatting definitieve tegemoetkoming

Voor een schatting van de hoogte van de definitieve tegemoetkoming kunt u de NOWchecker (Simulatie NOW) gebruiken. Zo kunt u ook zien of u een accountantsverklaring of derdenverklaring nodig heeft voor uw aanvraag definitieve berekening NOW.

De NOW is er voor bedrijven die het nodig hebben

Heeft u inmiddels zo veel omzet gemaakt, dat u geen tegemoetkoming meer nodig heeft? Of wilt u om een andere reden geen gebruik meer maken van de NOW? Dan kunt u bij de aanvraag aangeven dat u wilt afzien van de tegemoetkoming. U betaalt dan het hele voorschot terug. U kunt ook een lager percentage omzetverlies op de aanvraag invullen. Het definitieve bedrag van de tegemoetkoming wordt dan lager. De waarschuwing in het formulier (dat het ingevulde percentage afwijkt van het berekende percentage) kunt u in dit geval negeren.

Vraag een definitieve berekening NOW aan voor de derde aanvraagperiode

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten