Log vanaf nu in met eHerkenning op het werkgeversportaal

geplaatst op 22 november 2018

U kunt nu inloggen met eHerkenning op het werkgeversportaal van UWV. Vanaf 1 november 2019 is dit zelfs de enige manier om in te loggen. Heeft u nog geen eHerkenning? Vraag dit dan zo snel mogelijk aan bij een door de overheid erkende leverancier.

Hoe vraagt u eHerkenning aan?

U vraagt eHerkenning aan bij een erkende leverancier. U vindt deze erkende leveranciers via eherkenning.nl. Daar kunt u de kosten en aangeboden diensten van leveranciers met elkaar vergelijken en zelf een keuze maken.

Waar let u op als u eHerkenning aanvraagt?

  • Betrouwbaarheid: Voor het inloggen op het werkgeversportaal heeft u eHerkenning nodig op betrouwbaarheidsniveau EH3 of hoger.
  • Ketenmachtiging: Met ketenmachtiging kan een intermediair zaken voor u doen in het werkgeversportaal. Hij kan deze machtiging doorgeven aan collega’s binnen zijn organisatie. Maakt u al gebruik van een intermediair, bekijk dan of u gebruik wilt maken van ketenmachtiging.
  • Kosten: eHerkenning is niet gratis. De prijs verschilt per leverancier.

Met eHerkenning kunt u nu en in de toekomst ook bij andere (grote) overheidsorganisaties inloggen, zoals de Belastingdienst, RDW (Dienst Wegverkeer) en de Kamer van Koophandel. In 2019 is het verplicht om eHerkenning te gebruiken.

Kijk voor meer informatie op uwv.nl/eHerkenning

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten