Belangrijke datums voor uw aanvraag NOW

geplaatst op 08 september 2021

Heeft u NOW aangevraagd of wilt u dit nog doen? Let dan op tot wanneer u een voorschot of definitieve berekening kunt aanvragen. Ook als u wacht op een accountants- of derdenverklaring moet u op tijd uw aanvraag voor de definitieve berekening doen.

Accountants- of derdenverklaring

Wilt u een aanvraag doen voor de definitieve berekening voor de eerste aanvraagperiode, maar heeft u nog geen accountants- of derdenverklaring? Doe ook dan uiterlijk 31 oktober 2021 uw aanvraag. In het aanvraagformulier kunt u aangeven dat u de verklaring nog niet heeft. U heeft dan nog tot en met 6 februari 2022 om uw aanvraag met verklaring af te maken. Lees meer over wat u moet doen als u nog geen accountants- of derdenverklaring heeft.

Datums sluiting loket definitieve berekening gelijkgetrokken

Voor de derde, vierde, vijfde en zesde aanvraagperiode is de datum tot wanneer u een definitieve berekening kunt aanvragen gelijkgetrokken. U kunt nu tot en met 22 februari 2023 een aanvraag doen voor de definitieve berekening in deze aanvraagperiodes. De datums voor het aanvragen van een definitieve berekening voor de eerste en tweede aanvraagperiode zijn niet aangepast.

Sluiting loket zesde aanvraagperiode

U kunt nog tot en met 30 september 2021 een tegemoetkoming aanvragen voor de zesde aanvraagperiode (juli, augustus en september 2021). U ontvangt dan eerst een voorschot. Later moet u een definitieve berekening van uw tegemoetkoming aanvragen. Lees meer over de zesde aanvraagperiode NOW. De zesde aanvraagperiode is de laatste periode dat u NOW kunt aanvragen.

Lees meer over de NOW

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten