Traineeship

Ben jij pas afgestudeerd (bachelor of master) en op zoek naar jouw eerste echte werkervaring? Wil jij het beste uit jezelf halen en durf jij het verschil te maken? Dan biedt UWV jou een uniek traineeship!

Benieuwd naar de ervaringen van onze huidige trainees?

Floor vlogt over haar traineeship bij UWV. Bekijk ook de vlogs van Khalid en Mara op ons YouTube-kanaal!

Friskijkers, dwarsdenkers en aanpakkers opgelet

Jij bent net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken hoe jij het verschil kan maken. Het UWV traineeship, met traineeplekken door het hele land, wordt een jaar vol uitdagingen. Wat er in dat jaar gebeurt hangt voor een belangrijk deel af van jouw inbreng en initiatief.

Met elkaar ambitie realiseren

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak die haar klanten snel en goed wil helpen. We realiseren deze ambitie met elkaar! Gedurende een jaar zet je jouw kennis, energie en ideeën in voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang. Half november start de UWV-Traineepool 2017-2018 met traineeplekken door het hele land.


 


Bas

Trainee 2016

'Je kunt het traineeship sturen waar je zelf heen wilt.'

Hakima

Trainee 2016

'Wees bewust van je talent en maak hier gebruik van.'

Enthousiast en nieuwsgierig?

Benieuwd hoe ons traineejaar eruit ziet? Hoe de traineeplekken verdeeld zijn over het land? Naar ervaringen van onze huidige trainees? Naar de arbeidsvoorwaarden en naar de sollicitatieprocedure? Alle informatie vind je in de digitale brochure(pdf, 551 kB). Wil je de brochure uitprinten, kies dan de printbare versie(pdf, 9 MB).

Het traineeship is inmiddels gesloten. Wanneer er weer een nieuw traineeship start, zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt