Traineeship

Studeer je binnenkort af (bachelor of master) en ben je op zoek naar jouw eerste werkervaring? Wil jij het beste uit jezelf halen en durf jij het verschil te maken? Vanaf maart 2019 biedt UWV jou een uniek traineeship!

Benieuwd naar de ervaringen van onze huidige trainees?

Floor vlogt over haar traineeship bij UWV.

Friskijkers, dwarsdenkers en aanpakkers opgelet

Jij bent net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken hoe jij het verschil kan maken. Het UWV traineeship, met traineeplekken door het hele land, wordt een jaar vol uitdagingen. Wat er in dat jaar gebeurt hangt voor een belangrijk deel af van jouw inbreng en initiatief.

Met elkaar ambitie realiseren

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak die haar klanten snel en goed wil helpen. We realiseren deze ambitie met elkaar! Gedurende een jaar zet je jouw kennis, energie en ideeën in voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang.


Bas

Trainee

'Je kunt het traineeship sturen waar je zelf heen wilt.'

Hakima

Trainee

'Wees bewust van je talent en maak hier gebruik van.'

Enthousiast en nieuwsgierig?

Benieuwd hoe het traineejaar eruit ziet? Naar de ervaringen van onze trainees? Naar de arbeidsvoorwaarden en naar de sollicitatieprocedure? De informatie van het afgelopen traineeship vind je in de digitale brochure(pdf, 551 kB) en kun je goed gebruiken om een beeld te vormen van het traineeship. Wil je de brochure uitprinten, kies dan de printbare versie(pdf, 9 MB).

Het volgende traineejaar begint in maart 2019. Informatie daarover komt vanaf december online. De werving en selectie voor het traineeship vindt plaats in januari en februari 2019. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de werving begint? Stuur ons dan een mail: traineepool@uwv.nl