Traineeship

Volg je het traineeship bij UWV dan draag je bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Bij UWV combineer je zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. Bij UWV noemen wij dat zinhoud.

140 traineeplekken

In februari 2022 start het UWV Traineeship met 140 traineeplekken door het hele land. Deze traineeplekken zijn allemaal verschillend: de ene trainee komt terecht op een financiële afdeling op het hoofdkantoor in Amsterdam, de ander gaat aan de slag om werkzoekenden in een regio te helpen bij het vinden van een baan. Gedurende een jaar zet je jouw kennis, energie en ideeën in voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang. Je doet dit deels vanuit een UWV-locatie en deels, online, vanuit huis. Hybride werken noemen we dit. Ook dit jaar werken we samen met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) waar we werkplekken voor trainees aanbieden.

Wat heb je nodig?

  • Positiviteit en ambitie om een project aan te pakken
  • Creativiteit en enthousiasme om een vernieuwing op de werkvloer tot stand te brengen
  • Oplossend vermogen en een frisse blik om je collega’s een spiegel voor te houden
  • Samenwerk-skills om nieuwe verbindingen te leggen en daardoor de dienstverlening van UWV nog beter te maken

José

Trainee

‘Na een jaar weet ik beter wat mijn kwaliteiten wel en niet zijn.’

Clint

Trainee

'Het traineejaar is kort. Kijk op zo veel mogelijk plekken als je hier bent.'

Enthousiast en nieuwsgierig?

Hoe ziet het traineejaar eruit? Wat zijn ervaringen van onze trainees en wat zijn de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure? Informatie over het UWV Traineeship 2022-2023 vind je in de brochure (pdf, 721 kB).

Het nieuwe traineejaar start in februari 2022. Je kunt uiterlijk tot 25 oktober reageren.