Werken met zinhoud

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.


Volg ons ook op Instagram

Medewerkers van verschillende divisies vertellen persoonlijk op Instagram over hun werkdag, uitdagingen en ontwikkeling.

Vakgebieden

Uitkeren

Als iemand (tijdelijk) niet kan werken is het mogelijk om een uitkering aan te vragen. UWV zorgt dan voor het afhandelen van de uitkeringsaanvragen en het betalen van de uitkeringen. Het is belangrijk dat dit zo snel en correct mogelijk gebeurt.

Lees meer
IT

Een maatschappelijk dienstverleningsbedrijf kan niet zónder IT. E-dienstverlening staat dus bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor bieden we dienstverlening die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek en overige stakeholders.

Lees meer
Digitale Dienstverlening

Klanten kunnen dankzij onze digitale dienstverlening zelf snel zaken regelen en diensten afnemen op het moment dat het hen uitkomt. Tegelijkertijd proberen we zoveel mogelijk te communiceren vanuit persoonlijke aandacht.

Lees meer
Klantenservice

Steeds meer klanten maken gebruik van onze digitale dienstverlening. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat klanten ook per mail of telefoon rechtstreeks contact met ons kunnen opnemen.

Lees meer
Werken aan werk

Inhoudelijk werk betekent bij ons automatisch zinvol werk. Denk maar aan arbeidsbemiddeling: het is ons doel om zo veel mogelijk mensen (weer) aan het werk te helpen en te houden. We ondersteunen onze klanten in hun zoektocht naar werk. Dit doen we samen met gemeenten, werkgevers en uitzendbureaus.

Lees meer
Juridisch

Onze klanten kunnen het niet eens zijn met een beslissing van UWV. Het gaat hier vaak om ingrijpende zaken in het leven van onze klant. Het is onze taak om dit integer op te lossen.

Lees meer
Sociaal Medisch

Als arts bij UWV help je mensen om met werk deel te nemen aan de maatschappij. Dan zijn ze op hun best. Samen met je collega’s werk je mee aan het kloppend houden van het sociale hart van Nederland.

Lees meer

De zinhoud van jouw toekomstige collega’s

Dennis

Ontslagconsulent

'Moeilijke keuzes begrijpelijk uitleggen.'

Heefan

Verzekeringsarts

'Rekening houden met de belangen van de klanten én de maatschappij.'

Merle

Data-analist

'Data omzetten in maatschappelijke inzichten om mensen beter te helpen.'

Sabrina

Trainee arbeidsmarktcommunicatie

'Met een frisse blik bekijken hoe UWV jonge IT’ers kan aantrekken.'