ICT

Een bijdrage leveren aan het perspectief van onze klanten? Bij UWV zijn we altijd op zoek naar mensen die willen werken aan perspectief.

ICT

Ons vakgebied

Online dienstverlening vormt een steeds groter onderdeel van onze activiteiten. Dit geldt voor diensten aan particulieren, werkgevers en zakelijke partners. We streven naar goed werkende systemen waarmee we snel kunnen reageren op wetswijzigingen en nieuwe ontwikkelingen. Binnen UWV zijn er op ICT gebied verschillende aandachtsgebieden en specialismen. Bouw en beheer van onze digitale diensten besteden we uit aan ICT-leveranciers.

Onze klant

Onze klant zoekt informatie, wil iets aan ons doorgeven of een toepassing gebruiken op uwv.nl of werk.nl. Ook binnen UWV werken collega’s met onze ICT-systemen. Voorwaarde voor het op maat bedienen van deze gebruikers is een goed werkende ICT-omgeving. Deze omgeving is daarom hoogwaardig, complex en grootschalig. Hieraan werken vraagt om verschillende soorten medewerkers met diverse specialismen en veel kennis van klantbehoeften.

Yvonne Bekema

Yvonne Bekema

Medewerker bezwaar

 'Je hebt veel mogelijkheden bij UWV en je kunt hoger en breder doorgroeien.'

Peter Weide

Peter Weide

Medewerker kwaliteit

'Ik werk al jaren met plezier bij UWV en met voldoening voor het werk dat ik mag verrichten voor de klant.'

Jouw rol

Als ICT’er bij UWV kun je in verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als functioneel beheerder, procesmanager, informatieanalist of tester. In alle functies bewaak je het belang van de (interne) klant en stel je gebruiksvriendelijkheid centraal. Je kunt ingewikkelde technische materie duidelijk over brengen aan collega’s. En je kunt onze behoeften scherp formuleren naar de leveranciers. Je bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten en je eigen ontwikkeling. Je gaat moeiteloos om met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar, klantgericht en leergierig.

ICT

Jouw perspectief

Binnen ons organisatieonderdeel besteden wij veel aandacht aan interne doorgroeimogelijkheden. We gebruiken hiervoor ons eigen loopbaanplan. Zo geef je zelf richting aan je professionele groei.
Je blijft op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen doordat je diverse in- en externe opleidingen volgt via de UWV Academie.
Ons ICT-bedrijf heeft meerdere malen het Top Employers ICT keurmerk ontvangen. Met deze titel onderscheidt UWV zich in de markt als uitstekende werkgever voor ICT-talent.