Weer een WW-, Ziektewet- of loongerelateerde WGA-uitkering

Na uw zwangerschaps- en bevallingsverlof kunt u uw WW-, Ziektewet- of loongerelateerde WGA-uitkering opnieuw aanvragen.

Ik had een WW-uitkering

Had u een WW-uitkering voordat u met zwangerschaps- en bevallingsverlof ging? En bent u nog steeds werkloos? Dan kunt u opnieuw een WW-uitkering aanvragen. Als u na uw verlof weer een WW-uitkering krijgt, bent u verplicht om verder te solliciteren. U bent dan ook weer verplicht om werk aan te nemen dat passend voor u is.

Aanvragen WW-uitkering

Ik had een Ziektewet-uitkering

Zat u in de Ziektewet voor u met zwangerschaps- en bevallingsverlof ging? Als u ook na uw verlof nog niet kunt werken, krijgt u weer een Ziektewet-uitkering van ons. Ook gaat u verder met uw re-integratie. Neem hiervoor contact op met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Wij kunnen u dan sneller helpen.

Ik had een loongerelateerde WGA-uitkering

Had u een loongerelateerde WGA-uitkering voor uw zwangerschaps- en bevallingsverlof? Na uw verlof krijgt u die weer. Neem hiervoor contact op met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het telefoonnummer op Service & contact. Voor het deel dat u kunt werken, probeert u weer aan het werk te gaan door te solliciteren of verder te gaan met uw re-integratie.