Dienstverlening: Ik heb een afspraak op een kantoor van UWV. Welke maatregelen neemt UWV om mijn afspraak veilig te laten verlopen?

Op de kantoren van UWV hebben wij coronamaatregelen genomen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Welke maatregelen dat zijn ziet u in de video:

Houd ook met het volgende rekening:

  • U mag maximaal 1 persoon meenemen naar de afspraak.
  • Ga 5 minuten voor de afgesproken tijd naar binnen, niet eerder.
  • Als u in het gebouw komt dan stelt onze beveiligingsmedewerker u eerst de volgende vragen:
  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment 1 of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, of koorts van 38⁰C of meer, reuk of smaakverlies?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld met een laboratoriumtest?
  4. Heeft u een huisgenoot of gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u in de afgelopen 10 dagen contact met hem of haar gehad terwijl hij of zij nog klachten had?
  5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand met corona of terug bent gekomen uit een gebied met veel coronabesmettingen?

Is uw antwoord op 1 of meer van deze vragen ‘ja’, dan mag onze beveiligingsmedewerker u niet binnenlaten. Weet u al voor uw bezoek dat 1 of meer van de vragen voor u geldt? Bel ons dan ruim voor het spreekuur. Het telefoonnummer ziet u op onze Service & contactpagina.

Lichamelijk onderzoek

Soms is een lichamelijk onderzoek door de arts onderdeel van de afspraak. Geldt dit voor u? Dan zorgen wij voor beschermingsmiddelen.