Dienstverlening: ik heb een afspraak op een kantoor van UWV. Welke maatregelen neemt UWV om mijn afspraak veilig te laten verlopen?

Voor een veilig bezoek aan ons kantoor gelden de richtlijnen hieronder. Deze gelden ook voor de persoon die u misschien meeneemt naar de afspraak.

  • Neem maximaal 1 persoon mee naar de afspraak. Wilt u met meer personen komen? Bel ons dan via het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat. Wij laten dan weten of dit mogelijk is.
  • Bel ons zo snel mogelijk als u weet dat u op de dag van de afspraak in quarantaine bent.
  • Doe de gezondheidscheck op rijksoverheid.nl als u twijfelt of u kunt komen.
  • Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte.

Heeft u vragen over uw afspraak op een kantoor van UWV? Meer informatie over uw afspraak staat in de uitnodigingsbrief die u ontvangen heeft. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op. Hoe u dit doet, leest u op Service & contact. Meer informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

Heeft u een andere vraag? Stel deze dan zoveel mogelijk online. Dat kan via de Werkmap of via ‘Mijn berichten’ op Mijn UWV. Of u kunt bellen met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het nummer op Service & contact.